Česky English Magyar

Fulltextové vyhledávání

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > O společnosti > Novinky > 18. Odborný seminář Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav

18. Odborný seminář Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav



Datum konání:
23.11.2022
Datum ukončení:
24.11.2022

Vážení povrcháři, strojaři,

Dovolujeme si Vás jménem organizátorů letošního odborného semináře " Myslivna 22 " pozvat na tradiční největší setkání povrchářů a strojařů,
které se letos uskuteční ve dnech 23. a24. listopadu v OREA Congress Hotelu v Brně (dříve Voroněž).

Spolu s Vámi, chceme pokračovat v tradici této povrchářské akce, kdy všichni z přítomných jsou aktivními účastníky, kteří se pravidelně schází, aby si vyměnili to nejcennější – technické myšlenky a informace.
Těšíme se všichni, že i letos najdeme prostor a čas pro tolik potřebná mimopracovní setkávání a rozhovory ve společenské části semináře.
Rychlý způsob získávání informací, přátelská atmosféra, dobrá odborná úroveň přednášek a příspěvků dávají záruky dobře investovaného času i přínosu pro každého z účastníků tohoto semináře.
Jestliže přijmete naše pozvání k účasti na tomto semináři, budeme se těšit na společná setkání, letos aktuálně s cílem vzájemné pomoci a spolupráce, v době nedostatku téměř všeho, včetně zdravého rozumu, pro udržitelný rozvoj našich firem, zemí a jejich obyvatel.


Za Centrum pro povrchové úpravy a za Povrcháře se těšíme na tradiční setkání s Vámi, letos nejen o netradičních technologiích ale i o netradičních zdrojích energií.

Elektronická přihláška na:

www.povrchari.cz


S pozdravem za Povrcháře

Viktor Kreibich
Jan Kudláček