Česky English Magyar

Fulltextové vyhledávání

Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > O společnosti > Novinky > Schválení maziv IRMCO společností FORD

Schválení maziv IRMCO společností FORD



IRMCO® ZÍSKALO SCHVÁLENÍ PRO POUŽITÍ VE FORD MOTOR COMPANY ™

IRMCO®,  Evanston, IL, výrobce bezolejových technologických maziv pro zpracování kovů a ohýbání trubek obdržel celosvětově platné schválení pro použití v automobilovém průmyslu od automobilky FORD™. Řada maziv IRMCO® 323 je středně viskózní vodou ředitelný výrobek, který se snadno odstraní čistou vodou. Společnost Ford si ověřila, že bezolejová maziva mohou snížit několik nákladových položek v procesu lisování kovů a zjistila, že maziva řady IRMCO 323 jsou výrobkem perfektně vyhovujícím procesům společnosti FORD i jejím dodavatelům. Toto schválení je základem zaměření se automobilového průmyslu na ekologicky čisté výrobky a technologií bez oleje. Řada IRMCO 323 je jedním z nejnovějších inovativních produktů výrobce IRMCO. 

IRMCO vytváří maziva pro zpracování kovů už přes 100 let. Zlepšení Vašeho podnikání prostřednictvím pokročilých technologií tvářecích maziv je naším posláním. Dosahujeme toho, že dodáváme tvářecí maziva technologie LeanGreen absolutně bez olejů a také tím, že poskytujeme aplikační poradenství, které vám pomůže optimalizovat více než 80 procesů ve výrobě, při montáži a v oblasti životního prostředí.

Ve více než 40 zemích se maziva IRMCO používají na výrobu důležitých komponentů osobních automobilů, lehkých i těžkých nákladních automobilů, výfukových systémů, sedadel,  letadel, travních sekaček, motocyklů, domácích spotřebičů, tlakové nádoby a jiné produkty.

Ford_logo_motor_company_transparent.png